Zoals een aantal van jullie weten en zoals ook al kort op de Over Mij pagina staat geschreven, is het krijgen van een kindje voor ons een lange weg geweest. Wij zijn 1 op de 6. 

1 op de 6 stellen raakt niet binnen een jaar zwanger en heeft medische hulp nodig. Wij vallen in de categorie “onbegrepen onvruchtbaarheid”. Al met al heeft het bij ons 12 jaar geduurd voordat ik (blijvend) zwanger was. Dat komt deels door alle protocollen en deels door mij. Ik kon niet steeds achter elkaar door gaan, het medische traject viel mij bepaald niet mee. Ik heb zelfs tegen mijn man geroepen dat hij maar een andere vrouw moest zoeken, die het wel kon.

In de nieuwe blog op Mamaplaats vertel ik over onze reis naar Indy. Ik wil ons verhaal graag delen want 1) het is (nog altijd) een stukje verwerking en 2) misschien kunnen anderen hoop putten uit ons verhaal. 

Ga er maar eens goed voor zitten, want het is een lange weg geweest…

Klik hier om naar de blog op Mamaplaats te gaan.

In deel 2 van de blog vertel ik jullie hoe het IVF traject en de weg naar een zwangerschap verder verliep. Ik zou het leuk vinden als je dan weer mee leest! 

Volg je mij al op Instagram? Dan zie je de aankondiging voor deel 2 vanzelf voorbij komen! 

Ook zou ik het leuk vinden om jouw verhaal te horen! Stuur me gerust een berichtje via Instagram of laat een reactie onder deze blog achter.

Bedankt voor het nemen van de moeite om mijn blog te lezen!

Joyce - Indyspiratie

Mijn naam is Joyce, woonachtig in een pittoresk boerendorpje in Zuid-Holland met mijn man, onze dochter Indy (september '19) en onze hond Kayla. In het dagelijkse leven werk ik op een notariskantoor en verder hou ik erg van muziek, concerten, festivals, gezelligheid en een wijntje. Ik ben heel blij dat ik na een lang fertiliteitstraject eindelijk mama ben geworden, maar toch is het moederschap soms zoeken, lastig en worstelen. Die heerlijke onzekerheid, de zoektocht naar balans en het hoog houden van alle ballen zal voor andere mama's vast herkenbaar zijn! Lees je mee?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *