Welkom en leuk dat je terug bent om deel 2 van deze blog te lezen!

Heb je deel 1 nog niet gelezen? Klik dan hier om dat te doen.

Heb je deel 1 al gelezen, klik dan hier om naar deel 2 van de blog op Mamaplaats te gaan.

In deel 3 van de blog, het laatste deel, kun je lezen over de tweede terugplaatsing en de tweede ronde IVF. Ik zou het leuk vinden als je dan weer mee leest! 

Volg je mij al op Instagram? Dan zie je de aankondiging voor deel 3 vanzelf voorbij komen! 

Zoals vorige keer ook aangegeven, zou ik het leuk vinden om jouw verhaal te horen! Stuur me gerust een berichtje via Instagram of laat een reactie onder deze blog achter.

Bedankt voor het nemen van de moeite om mijn blog te lezen!

Joyce - Indyspiratie

Mijn naam is Joyce, woonachtig in een pittoresk boerendorpje in Zuid-Holland met mijn man, onze dochter Indy (september '19) en onze hond Kayla. In het dagelijkse leven werk ik op een notariskantoor en verder hou ik erg van muziek, concerten, festivals, gezelligheid en een wijntje. Ik ben heel blij dat ik na een lang fertiliteitstraject eindelijk mama ben geworden, maar toch is het moederschap soms zoeken, lastig en worstelen. Die heerlijke onzekerheid, de zoektocht naar balans en het hoog houden van alle ballen zal voor andere mama's vast herkenbaar zijn! Lees je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *