Deel 3 van de blog over onze weg naar een zwangerschap staat online!

Ik had iets meer moeite met het schrijven van dit deel! Waarom, dat lees je in de blog.

Klik hier om naar de blog op Mamaplaats te gaan!

Lieve allemaal, heel erg bedankt dat jullie mijn verhaal hebben willen lezen. Voor mij was het fijn om dit een keer helemaal uit te schrijven, dus ook dank aan degenen die vonden dat ik dit moest doen!

Mocht je nou ook nog benieuwd zijn, hoe de bevalling verliep… In het kader van: “erin ging niet vanzelf, eruit ook niet”, klik dan hier.

Joyce - Indyspiratie

Mijn naam is Joyce, woonachtig in een pittoresk boerendorpje in Zuid-Holland met mijn man, onze dochter Indy (september '19) en onze hond Kayla. In het dagelijkse leven werk ik op een notariskantoor en verder hou ik erg van muziek, concerten, festivals, gezelligheid en een wijntje. Ik ben heel blij dat ik na een lang fertiliteitstraject eindelijk mama ben geworden, maar toch is het moederschap soms zoeken, lastig en worstelen. Die heerlijke onzekerheid, de zoektocht naar balans en het hoog houden van alle ballen zal voor andere mama's vast herkenbaar zijn! Lees je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *