Nice to meet you

Ja, ik ben de mama van Indy! Wie ik dan ben? Mijn naam is Joyce, op het moment van schrijven 35 jaar en woonachtig in een pittoresk boerendorpje in Zuid-Holland.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een notariskantoor en sinds 16/09/2019 tevens dus werkzaam als mama van Indy.

In 2006, toen we 3 jaar samen waren en dat jaar gingen trouwen, besloten we dat we er graag voor wilden gaan. We wilden dolgraag een kindje. Ergens had ik al een onderbuikgevoel dat het voor ons niet vanzelfsprekend zou zijn. En dat bleek juist.

Na een jaar proberen zonder resultaat kwamen wij terecht in de zogenaamde medische molen. De details zal ik jullie besparen. Uiteindelijk, na 12 jaar met veel ups en downs en onbegrepen onvruchtbaarheid, werden wij bij de tweede ronde IVF, tegen alle verwachting in, toch zwanger.

De zwangerschap verliep vrij probleemloos. Ik vond het, na een eerdere miskraam, uiteraard ontzettend spannend, maar ik mocht qua kwaaltjes gelukkig niet klagen. De bevalling verliep dan helaas weer niet zo soepel. Na 4 dagen ingeleid te zijn, werd Indy uiteindelijk op een maandag in september via een spoedkeizersnede geboren.

De kleine meid is de liefde van mijn leven en na zo’n lange strijd kan ik niet dankbaarder zijn voor dit wonder dan dat ik ben, tot in mijn tenen. Maar toch is het soms zoeken, lastig en worstelen.

Graag deel ik met jullie mijn dagelijkse avonturen met mijn kleine meisje, uiteraard met een dikke knipoog, want oh wat houden we toch van onze mini’s.

One thought on “Nice to meet you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *