Hallo klein minimensje
Hallo lief klein wonder
Wat ben je als dertien in dozijn
Maar toch zo heel bijzonder

Op je grote ontdekkingsreis
Een beetje wijzer elke dag
Met nog heel wat stapjes te gaan
Maar rustig aan, dat mag

Ik laat je lekker doen
Ik laat je lekker gaan
Je probeert het soms misschien alleen
Maar ik zal altijd bij je staan

Zonder dat jij het door hebt
Nooit meer dit verwacht
Voelt liefde nu zo anders
Meer dan ik ooit had gedacht

Joyce - Indyspiratie

Mijn naam is Joyce, woonachtig in een pittoresk boerendorpje in Zuid-Holland met mijn man, onze dochter Indy (september '19) en onze hond Kayla. In het dagelijkse leven werk ik op een notariskantoor en verder hou ik erg van muziek, concerten, festivals, gezelligheid en een wijntje. Ik ben heel blij dat ik na een lang fertiliteitstraject eindelijk mama ben geworden, maar toch is het moederschap soms zoeken, lastig en worstelen. Die heerlijke onzekerheid, de zoektocht naar balans en het hoog houden van alle ballen zal voor andere mama's vast herkenbaar zijn! Lees je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *