Van brood eten naar keuken poetsen

brood eten

Ik lust geen brood. Nee, echt niet. Ik eet het wel, maar liever niet. En als ik dan al een plak brood eet, dan nog het liefst zo dik mogelijk belegd. Zodat ik het brood niet proef. Het liefst eet ik harde broodjes (kaiserbroodje, pistoletjes) of een bolletje. Of een cracker. Maar brood, nee, geen favoriet.

Ik vind het wel altijd prachtig om te zien dat kindjes zo heerlijk smakelijk een boterham kunnen gaan zitten eten. Daar ben ik eigenlijk best een beetje jaloers op! Ik zou willen dat mijn tussendoortje zo’n lekkere boterham met kaas zou zijn. Maar de combinatie “lekker” en “boterham”, dat klopt in mijn hoofd al niet. Dat wil ik niet voor mijn dochter. Ik wil dat zij ook zo lekker smakelijk een grote hap in een boterham zet. 

Eerst had ik last van flessenstress, nu is het tijd om haar te leren een boterhammetje te eten. Nooit geweten dat ik daar dan ook een emmer en dweil bij nodig had… 

Hoe het verder gaat, lees je op de website van Mamaplaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *